Trepkes Aetkamer


Gezellig eten in Huiskamersfeer

Bijna wekelijks opent de Trepkes voor u de "Trepkes Aetkamer". Tijdens deze avonden kunt u in ons café genieten van diverse gerechten. Eten dat met enthousiasme en aandacht wordt bereid, "én dat preuf se!"

De kindermenu’s en de speelhoek maakt de "Trepkes Aetkamer" ook voor de kleine gast een groot genot. Sinds de zomer van 2015 heeft De Trepkes nog iets speciaals te bieden: PIZZA’s, gebaseerd op Italiaans recept en gemaakt met 'passione', "en zoa hüërt ‘t".

Aan een tafeltje of gewoon liever aan de bar? Tijdens de "Trepkes Aetkamer" kunt u een avondje ontspannen, in een gezellige ambiance: "Zoa wie geer ’t van ós gewend zeet".

Aetkamer à la carte

Tijdens de Aetkamer à la carte is onze kleine kaart voorzien van diverse voor-, hoofd- en nagerechten. (H)eerlijk eten, voor eerlijke prijzen; onze wisselende menukaart biedt voor ieder wat wils.


Aetkamer Pizza Italia

Tijdens de "Pizza-avonden" op donderdag en gedurende de "Trepkes Aetkamer" kunt u smullen van onze zelfgemaakte, verse Pizza’s. U kunt ervoor kiezen om in ons café te eten, maar het is tevens mogelijk om de pizza’s mee naar huis te nemen.


Aetkamer Thema-avond

Speciaal zijn onze "Thema-avonden", waarbij u onbeperkt kunt proeven van onze diverse buffetten, zoals de Griekse- en Italiaanse buffetten.


Contact